kontakt arbetahososs

Arbeta hos oss

Här aviseras lediga tjänster och vikariebehov.

Vill du jobba på Samskolan?

På vår hemsida presenteras vår verksamhet. Om du delar våra värderingar kan vi erbjuda dig ett fantastiskt jobb med bra villkor.

Är du intresserad av anställning på Samskolan i framtiden? Har du frågor eller vill göra ett besök? Kontakta Erik Svensson (skolchef och rektor), Skicka ditt cv och gärna ett personligt brev till rektor@samskolan.se så bevakar vi tjänster inom din ämneskombination.

Fackliga representanter är Lena Edgren (förskola), Jesper Pedersen (grundskola 1-6), Maria Jirestedt (grundskola 1-6), Anna Söderberg (grundskola 7-9 och gymnasiet) och Karin Callenmyr (grundskola 7-9 och gymnasiet).

Lediga tjänster

  • Barnskötare/förskollärare

    Vi söker nu en erfaren barnskötare/förskolelärare till vår förskola som kan börja höstterminen 2024. Du får gärna vara intresserad av och insatt i montessoripedagogiken. Vi arbetar med ett aktivt elevhälsofrämjande arbete på skolan och i förskolan och vi vill att du har god erfarenhet av att ge ledning och stimulans till barn på alla nivåer…

    Läs mer

  • Förskollärare

    Vi söker nu en legitimerad och erfaren förskolelärare till vår förskola som kan börja höstterminen 2024. Du får gärna vara intresserad av och insatt i montessoripedagogiken. Vi arbetar med ett aktivt elevhälsofrämjande arbete på skolan och i förskolan och vi vill att du har god erfarenhet av att ge ledning och stimulans till barn på…

    Läs mer

Vikariepoolen

Vi har nu stort behov av tillfälliga vikarier till förskola, förskoleklass, fritidshem och elevstöd. Har du möjlighet att hoppa in då vi behöver sjukvikarier eller extra personal i vår verksamhet? Beställ också utdrag ur brottsregistret för utbildning hos polisen så kan du komma i arbete snabbt.

Om du vill vikariera på Samskolan, fyll i formuläret så kontaktar vi dig.